HTML


.♥..♥.11 rész.♥..♥.Franciaország.♥..♥.

2008.07.02. 00:27 - SarahBaby

"Jó reggelt! Apáddal megbeszéltem már, szeretettel várunk Lionba! Phillipe"  Félkomában elolvastam, majd kipattantam az ágyból és átrohantam Apuhoz. Apu és Simone még aludt, majd fogtam magam és ráugrottam az ágyra. Simone síkitott egyet Apa pedig morogva a másik felére fordult.

-Apa, komolyan megyek ki Lionba??-Én tökre felpörögve

-Igen, de most hagy aludni.-Apa, majd a fejére húzta a takarót.

Leugrottam az ágyról, majd vissza mentem a szobába. Bill értetlenül feküdt az ágyon. Odamentem hozzá, majd elmondtam neki. Hát mit ne mondjak nem nagyon örült neki. Sőt ideges is lett. Mikor mondtam, lerántotta magáról a takarót és kiment a szobából maga után becsapva az ajtót. Átment Tomhoz. Tom éppen a tévét nézte, mikor testvére idegesen berontott a szobába.

-Jó reggelt. Én szoktam kopogni.-Tom rá se nézett testvérére

-Nincs hozzá lelki erőm.-Bill, majd leült az ágyra.

-Mi a baj Bill??-Tom felült és rátette kezét tsetvére vállára

-Sarah elmegy Lionba és egyedül maradok.-Bill szomorúan

-Jajjj hamar eltellik majd az idő-Tom vígasztalva Billt

Még beszélgettek kicsit, majd Bill átjött a mi szobánkba. Mikor bejött nagy ruhakupacokkal találta magát szemben. Billt megint elkapta a méreg. Ledobta magát az ágyra, majd durcás fejjel elkezdte nézni a tévét.

-Édesem lehalkítanád egy kicsit.-Én kedvesen Billhez szólva

-Nem.-Majd adott rá még hangot.

Nem akartam vitába keveredni ezért inkább bementem a fürdőbe és az ottani dolgaimat kezdtem el pakolni. Persze a tüsfürdőt, shampoot és a fogkefémet még nem. Mikor jöttem ki a fürdőből, Tomba ütköztem.

-Helló.-Tom mosolyogva

-Jah hellóvan.-Én kicsit idegesen

-Mi a baj hugi??-Tom grimaszolva

-Bill. Tele van vele a faszom. Nem értem, hogy most mi a baja.-Én felemelve a hangom

-NyugÍ.-Tom nevetve.-Csak félt te lüke.

Én nem mondtam semmit, fogtam magam és vissza bementem a szobába. Bill nem volt benn, legalább normálisan össze tudok pakolni. Össze is pakoltam, majd elhívtam magammal Ildyt shoppingolni. Beültünk a kocsimba, majd elindultunk. Dél körül beültünk egy étterembe nagy táskákkal a kezünkbe enni. Mikor végeztünk még elmentünk pár helyre, majd haza indultunk. Mikor hazaértünk Ildy és Tom elment valahova sétálni egyet. Felmentem a szobába, majd Bill idegesen nézett rám.

-Hol voltál??

-Elmentem Ildyvel.-Én, majd az új ruháimat kezdtem el próbálni és nézegettem magam a tükör előtt.

-Nem elég, hogy lelépsz még azt a kis időt is mással töltöd??-Bill kitörve

-Vegyél vissza 2öt. Állítsad le magad ma egész nap ilyen vagy csak azt nem tom miért.-Én felemelve a hangom

Bill nem mondott semmit csak odajött és megölelt.

-Féltelek. Nem akarlek elhagyni.-Bill a fülembe súgva

Megbeszéltem vele ezt a dolgot, hogy minden nap beszélünk majd és hogy ne aggódjon. Sikerült kicsit lenyugtatnom, majd az új ruháimat is bepakoltam. Holnap délelőtt indul a a gép.

Másnap délelőtt Aputól és Billtől búcsúztam a reptéren. A többiektől már othon elbúcsúztam. Mikor Apától és Billtől fájdalmas, hosszú búcsút vettem elintéztem még a dolgokat majd felszálltam a gépre. A gépen már vagy 20 perce ültünk mikor bemondták, hogy valami nincs rendben a motorral és, hogy mindenki maradjon a helyén. Újabb 20 perc múlva  bemondták, hogy mindenki haggya el a gépet.  Elindultunk lefelé, majd vissza küldtek minket. Újabb 20 perc után elindultunk.  Ahogy néztem mindenki félt, mert bennünk volt, hogy sikerült e megjavítani a szárnyat?  Fél óra volt az út, majd mikor leszálltunk megkaptam a csomagokat és elindultam kifelé. Megnéztem az órámai, majd elkezdtem keresni Phillipet. De nem láttam sehol. Majd egy férfi fogta meg a vállam amire összerezzentem.

-Hello Sarah.-Phillipe, majd megfordultam és egy barna hajú jó képű férfi állt előttem, olyan 40-45 körül lehetett.

-Bondjour.-Én, majd kaptam 2 puszit. Elvette a csomagjaimat és indultunk a kocsi felé.

A kocsiban vezetés közben mutogatta a várost. Nagyon szép volt. Egy hatalmas házhoz értünk, majd leparkoltunk a ház előtti területen és bementünk a házba. Mikor beléptünk egy srác jött le a lépcsőn mosolyogva.

-Helló Luise vagyok.-Luise kedvesen, majd puszipuszi

-Chejjjja Sarah vagyok.-Én egy barna szemű barna hajú sráccal akinek volt egy piercingje a szemöldökébe és egy tetkója a hátán.

-Megmutatom a szobádat.-Luise, majd  átvette Aputól a csomagokat és elindultunk felfelé, az emeleten is csodállatos volt a ház. Mentünk a végig a nagy folyosón, majd megálltunk egy ajtónál. Bementünk és egy pink színű szobában találtam magam. Olyan volt mint az Én szobám.

-Ez olyan mint az Én szobám.-Én felkiáltva.

-Igen. Apa megkérdezte Martintól, hogy milyen a szobád. Szeretnénk ha otthon éreznéd magad.-Luise, majd lerakta a cuccaimat.

-Köszönöm.-Én kedves mosollyal.

-Az Én szobám itt van melletted, ha bármire szükséged van szoljál nyugodtan. -Luise, majd a bólintásom után kiment maga mögött becsukva az ajtót.

Elkezdtem ki pakolni, majd a laptopmat elővettem és felmentem msnre. Bill fenn volt és mikor bejelentkeztem egyből rám is írt.

^.^FrEiHeIt89^.^ üzente:

Minden rendben van?? milyen volt az út??

•●•●□ѕ.α.я.α.в.α.в.у□●•●• üzente:

Nyugi... minden okay. 

Elmeséltem Billnek mindent, majd kicsi hiszti után lenyugtattam. Nem beszéltünk sokat, mert nem azért jöttem, hogy msnen lógjak. Átöltözteme egy kényelmesebb cuccba, majd átmentem Luisehoz. Luise épp tévézett, majd mikor kopogtam és benyitottam kikapcsolta, felült és rám nézett.

-Mit szeretnél?-Luise nagyon kedvesen

-Szeretnélek megkérni, hogy mutassad be nekem a várost.-Én szépen nézve, majd egyből felkelt és készült is, hogy el tudjunk indulni. 

Én is átmentem vissza, majd felvettem egy fekete minit hozzá pink-lila kockás cicanacival, egy pink-lila fölit, majd sok karkötőt kivasaltam a hajam kihúztam a szemem felvettem egy kkockás topánkát. Mikor kimentem a szobából Luise végog nézett rajtam, majd elmosolyodott. 

-Mi a baj, nem lesz ez így jó??-Én ránézve.

-De csak ne lepődj meg ha megnéznek az utcán.- Luise felnevetve.

-Engem az nem érdekel. Nem kötelező rámnézni.-Én, majd el is indultunk a városba. 

Elöszőr elmentünk a hawerjaihoz, majd bemutatott az ő társaságának. Nagyon aranyosak voltak, majd elmentünk enni. Miután ettünk úgy döntöttünk, hogy elmegyünk le pályára deszkáznni. Deszkások és bicósok hada volt a páylán, majd mindenkinek bemuattak és mentünk szórakozni egy jót. Én 14-16 éves koromig deszkáztam, versenyeken is voltam. Kaptam egy deszkát és megmutattam a tudásomat minibe. Elég furcsán nézett ki, majd megígértem nekik, hogy leközelebb gatyába megyek és akk mutatok bonyolultabb dolgokat is. miután besötétedett és nem tudtunk már deszkázni úgy döntöttünk elmegyünk egy kocsmába. Bementünk, majd rendeltünk. Olyan éjjel 2 körül jöttünk ki. Vissza hazamentünk. Én már olyan fáradt voltam, hogy nem foglalkoztam semmivel csak bedöltem az ágyba és aludtam.

Másnap reggel fáradtan kelltem fel. Phillipe már lenn csinálta a reggeilt. Köszöntem neki, majd leültem az asztalhoz és kaptam egy csésze kávét. Megláttam az asztalon egy tetkós újságot, majd elkezdtem nézegetni. Luise jött le egy szál boxerban. Leült, majd ő is velem tartott a kávé ivásban. Megkaptuk a reggelit, majd elpusztítottuk. Megbeszéltük a mai programot és felmentem öltözni. Meg akartam nézni telón mennyi az idő, majd láttam, hogy 22 nem fogadott hívásom van mind Billtől... 

A bejegyzés trackback címe:

https://th-kaulitztwinz.blog.hu/api/trackback/id/tr19548938

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szina 2008.07.02. 10:09:29

Nagyon szuppi lett!!!!!
cupp!!

Dorisz · http://www.tokiohotel3girls.blog.hu 2008.07.02. 13:37:09

Halika! sztem is szuppi lett na cuppika!


süti beállítások módosítása